Leiri-ilmoittautuminen 2021

Huvikumpu ry järjestää jälleen ikimuistoisen leirikesän 2021, Perkkaanpuiston koululla, Luutnantinkuja 2c.  Leirit soveltuvat parhaiten noin 6-10v. lapsille. Leirit ovat avoinna klo. 8:00-17:00. Huomioimme meille annetut määräykset ja ohjeet koskien Koronan tuomia ohjeita ja linjauksia. 

Leirin hinta on 160eur/5pv leiriviikko, 130e/4 pv leiriviikko, kolme viikoa 395e. Leirimaksu sisältää: vakuutukset, lounaan, monipuolisen välipalan, toiminnan, retket, tilat, huippuohjaajat ja ALV:n. Toiminta on suunniteltua ja laadukasta sekä vaihtelevaa. Huomioittehan, että leirille ilmoittautuvan lapsen tulee pystyä toimimaan ryhmässä, jossa on kaksi aikuista ja noin 20-30 lasta. Tutustuthan leirien lukujärjestyksiin ja  leirikuvauksiin nettisivuillamme, ennen ilmoittautautumista. Huomioittehan, että leiri- ilmoittautuminen on sitova. Leiri-ilmoittautumisen voi perua 14vrk ajan sähköpostitse, jos ilmoittautuminen tehdään ennen 30.4.2021. Jos Leirikesän alkuun on ilmoittautumishetkellä alle 5 viikkoa, varaus on heti sitova. Leirin voi perua kuluitta lääkärintodistusta vastaan.

Leirimaksu tulee olla suoritettuna ennen leirin alkua. Ilmoittautumislomake on SSL-suojattu.

Ilmoittautumis lomake


  Valitse leirit *
  Leirilaskun toimitustapa


  Erityisopetuspäätös  Onko lapsella lupa kulkea leirille/leiriltä yksin


  Temppuillen Taituriksi: UIMATAITO

  Pakolliset kentät merkitty "*" merkillä.

  Huom! Ilmoittautumisesta ei tule vahvistusta sähköpostiisi. Ilmoittaumisesta voi kysellä: sporttileirit@huvikumpury.fi. Tavataan leirillä!