MEILLE TÖIHIN?

Iltapäiväkerhoyhdistys Huvikumpu ry palkkaa innokkaita ja motivoituneita ohjaajia täydentämään reipashenkistä ja sporttista työyhteisöämme. Huvikummun työtiimimme on vuosien mittaan hitsautunut hyvin yhteen ja siitä kertoo myös työntekijöiden pysyvyys. Huvikumpu ry järjestää perusopetuksen iltapäivätoimintaa Perkkaanpuiston, Kivimiehen ja Friisilän kouluilla.

Meille mieluisa työkaveri on positiivinen, reipas ja oma-aloitteinen. Odotamme, että ohjaaja kolleegamme on motivoitunut ohjaamaan lapsia monipuolisesti mm. erilaisten kädentaitojen, retkien ja liikunnan saralla. Järjestämme lapsille mielekästä ohjattua toimintaa päivittäin, mutta toki jätämme tilaa myös leikille sekä vapaalle ulkoilulle.

Ohjaajan työ on hyvin monipuolista ja antoisaa, ja varaamme laadun takaamiseksi myös aikaa suunnitteluun mm. kuukausipalavereiden ja tiimipalavereiden muodossa.

Työhön sopiva koulutus/ tutkinto voisi olla esim. liikuntaneuvoja, liikunnanohjaaja AMK, aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja, artenomi, koulunkäyntiavustaja, lähihoitaja, sosionomi, nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja. Voit olla myös parhaillaan lomautettuna tai etsit opintojen oheen sopivaa keikkatyötä.

Tehtävään valitun tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote.

Jos olet innokas kuulemaan lisää, niin ota rohkeasti yhteyttä, puh. 045-1108436 (klo.12-16) tai sähköpostilla palveluntuottajat@huvikumpury.fi.

Kutsumme sopivat hakijat haastatteluun.