LEIRIT KESÄLLÄ 2023

Miten lapsesi voisi aloittaa paremmin kesäloman kuin kesäleireillämme?

Tulemme tarjoamaan ikimuistoisia kokemuksia viiden erilaisen kesäleirin muodossa. Leirikesä järjetetään jo yhdeksännen kerran, luvassa on jälleen paljon uutta ohjelmaa mutta toki myös leirien klassikoita. Sporttileirimme Suurta Seikkailua, Sportti Huumaa ja Temppuillen Taituriksi takaavat kaikille monipuolista ja kehittävää liikuntaa. Sporttileirien lisäksi järjestämme kaksi leiriä luovien toimintojen parissa. Luovuuden Lumous- ja Kätevästi käsillä-leirit takaavat lapsille mielekästä ja hauskaa toimintaa kädentaitojen ja ilmaisun parissa.  

Huvikummun leirit ovat tarkoitettu noin 7-12-vuotiaille lapsille. Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Leiriviikon hinta on 164e/viikko, poikkeuksena juhannusviikko jonka hinta 133e/viikko. Jos ilmoitat lapsesi kolmelle leirille/viikolle, hinta on yhteensä 400e.

Leiri-ilmoittautuminen alkaa sunnuntaina 19.3.2023 klo. 12:00.(LOMAKE AVAUTUU NÄKYVILLE, KELLO 12.00.) . Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kesäleirit järjestetään kesäkuun kolmen ensimmäisen viikon aikana. Leirit järjestetään Perkkaan koululla, Majurinkatu 8, 02600 Espoo.

Leireillämme tarjotaan joka päivä maittava ja lämmin lounas (HSIS Catering) sekä ravitseva välipala.

Leiriohjaajamme ovat monipuolisia kouluttautuneita ammattilaisia ja ovat tottuneet ohjaamaan erilaisia ryhmiä monenlaisissa ympäristöissä. He pitävät huolen leirien hyvästä meiningistä. Jokainen leiriviikko huipentuu koko päivän retkeen esim. Rush, Esport Extreme, keilaus, uinti tai seikkailupusto Huippu.