HUVIKUMMUN SPORTTIKESÄ

Miten lapsesi voisi aloittaa paremmin kesäloman kuin sporttisilla kesäleireillämme? Tarjoamme ikimuistoisia leirikokemuksia kolmen erilaisen sporttileirin muodossa. Suurta Seikkailua, Sportti Huumaa ja Temppuillen Taituriksi -leirimme takaavat kaikille monipuolista ja kehittävää liikuntaa pilke silmäkulmassa yhdessä hauskaa pitäen. Voitte valita lapsellenne yhden tai useamman leirin, lapsenne mieltymykset ja tarpeet huomioiden. Huomioittehan, että leiritoiminta on mukavaa yhdessäoloa ja leireille ei ole taitovaatimuksia. Kesällä 2023 tuomme sporttileirien sisältöön paljon täysin uutta ohjelmaa unohtamatta kestosuosikkeja.

Huvikummun sporttileirit on tarkoitettu noin 7-12-vuotiaille lapsille. Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikkoja sporttileirille/vk on noin 60.

Kesäleirit järjestetään kesäkuun kolmen ensimmäisen viikon aikana. Leirit pidetään Perkkaan koululla, joka on sekä liikuntamahdollisuuksiltaan että sijainniltaan erinomainen.

Leireillämme tarjotaan joka päivä maittava ja lämmin lounas sekä ravitseva välipala.

Leiriohjaajamme ovat monipuolisia liikunta-alan ammattilaisia. Ohjaajat ovat tottuneet ohjaamaan erilaisia ryhmiä monenlaisissa ympäristöissä. He pitävät huolen hyvästä meiningistä sekä kannustavat lapsianne kokeilemaan uusia lajeja, liikuntamuotoja sekä rajojaan turvallisessa ympäristössä. Huomioittehan, että yksi aikuinen vastaa leireillämme noin 15 lapsesta. Leiriläisen tulee pystyä toimimaan ilman avustajan tukea.

Leirimme: Suurta Seikkailua ja Sportti Huumaa hinta on 164e/leiri, poikkeuksena juhannusviikon Temppuillen Taituriksi-leirin hinta on 133e/leiri. Jos ilmoitat lapsesi kolmelle leirille, hinta on yhteensä 400e. Leirimaksu sisältää: vakuutukset, lämpimän lounaan, monipuolisen välipalan, toiminnan, retket, tilat ja huippuohjaajat.

Leiriemme aktiivinen toiminta-aika on klo 9-16, mutta ohjaajat ottavat lapsia vastaan jo klo 8 alkaen ja leikittävät heitä aina klo 17 saakka.

Ilmoittautumiset osoitteessa: www.huvikumpury.fi, sieltä löytyy täytettävä lomake, jolla voitte ilmoittautua leireillemme. Ilmoittautuminen avataan 19.3.2023 klo 12:00. (LOMAKE AVAUTUU NÄKYVILLE, KELLO 12.00.) Sporttileirien lukujärjestys on nähtävillä nettisivuillamme viimeistään 15.3.2023.

Lisää infoa ja laskun valitsemistanne leireistä saatte toukokuussa sähköpostitse. Huomioittehan, että lasku tulee maksaa ennen leirin alkua.

Lisätiedot ja kysymykset joko soittamalla arkisin klo 15-16 (Merja) tai sähköpostilla. Puh: 045-1108436 sähköposti: sporttileirit@huvikumpury.fi

Huomioittehan, että leiri- ilmoittautuminen on sitova. Leiri-ilmoittautumisen voi perua 14vrk ajan sähköpostitse, jos ilmoittautuminen tehdään ennen 1.5.2023. Jos ilmoittautuminen tehdään 2.5.2023 jälkeen, varaus on heti sitova. Leirin voi perua kuluitta lääkärintodistusta vastaan.

5.-9.6.2023 Suurta Seikkailua

Suurta Seikkailua -leirimme starttaa sporttikesän. Tällä leirillä liikutaan paljon luonnossa, retkeillään ja koetaan yhteisiä elämyksiä. Leiriviikkomme huipentuu perjantaina järjestettävään retkeen. Leiriviikko huipentuu leiridiskoon.

12.-16.6.2023 Sportti Huumaa

Sportti Huumaa -leirimme on täynnä erilaisia pelejä, leikkejä sekä täysin uusia liikuntakokemuksia. Pelaamme erilaisia pallopelejä, jammailemme ja sporttailemme monipuolisesti. Sportti huumaa on siis tarjolla reilusti. Onnistumisen elämyksiä, ikimuistoisia tuuletuksia ja liikunnan iloa: tästä on leirimme tehty. Leiriviikko huipentuu retkeen ja retken jälkeen laitamme vielä jalalla koreasti diskossa.

19.-22.6.2023 Temppuillen Taituriksi

Temppuillen Taituriksi -leirimme on juhannusviikolla ja kestää näin ollen maanantaista torstaihin. Leirillä temppuillaan ja opitaan uusia taitoja. Hassutellaan ja nauretaan yhdessä sekä kokeillaan erilaisia taitoja, ilman paineita onnistumisesta. Pääasia on, että kaikilla on hyvä fiilis ja hymy korvissa. Leirin aikana mm. pyöräilemme/skuuttailemme uimaan. Huippu viikko siis tiedossa, upeiden retkien kera.