HUVIKUMMUN SPORTTIKESÄ 2021

Miten lapsesi voisi aloittaa paremmin kesäloman kuin sporttisilla kesäleireillämme? Tarjoamme ikimuistoisia leirikokemuksia kolmen erilaisen sporttileirin muodossa. Suurta Seikkailua, Sportti Huumaa ja Temppuillen Taituriksi -leirimme takaavat kaikille monipuolista ja kehittävää liikuntaa pilke silmäkulmassa yhdessä hauskaa pitäen. Voitte valita lapsellenne yhden tai useamman leirin, lapsenne mieltymykset ja tarpeet huomioiden. Huomioittehan, että leiritoiminta on mukavaa yhdessäoloa ja leireille ei ole taitovaatimuksia. Kesällä 2021 tuomme sporttileirien sisältöön paljon täysin uutta ohjelmaa unohtamatta kestosuosikkeja.

Huvikummun sporttileirit on tarkoitettu noin 6-10-vuotiaille lapsille. Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikkoja sporttileirille/vk on noin 60.

Kesäleirit järjestetään kesäkuun kolmen ensimmäisen viikon aikana. Leirit pidetään Perkkaanpuiston koululla, joka on sekä liikuntamahdollisuuksiltaan että sijainniltaan erinomainen.

Leireillämme tarjotaan joka päivä maittava ja lämmin lounas sekä ravitseva välipala.

Leiriohjaajamme ovat monipuolisia ammattilaisia ja monille lapsille jo iltapäiväkerhoistamme tuttuja. Ohjaajat ovat tottuneet ohjaamaan erilaisia ryhmiä monenlaisissa ympäristöissä. He pitävät huolen hyvästä meiningistä sekä kannustavat lapsianne kokeilemaan uusia lajeja, liikuntamuotoja sekä rajojaan turvallisessa ympäristössä. Huomioittehan, että yksi aikuinen vastaa leireillämme noin 15 lapsesta. Leiriläisen tulee pystyä toimimaan ilman avustajan tukea.

Leirimme: Suurta Seikkailua ja Sportti Huumaa hinta on 160e/leiri, poikkeuksena juhannusviikon Temppuillen Taituriksi-leirin hinta on 130e/leiri. Jos ilmoitat lapsesi kolmelle leirille, hinta on yhteensä 395e. Leirimaksu sisältää: vakuutukset, lämpimän lounaan, monipuolisen välipalan, toiminnan, retket, tilat ja huippuohjaajat.

Leiriemme aktiivinen toiminta-aika on klo 9-16, mutta ohjaajat ottavat lapsia vastaan jo klo 8 alkaen ja leikittävät heitä aina klo 17 saakka.

Ilmoittautumiset osoitteessa: www.huvikumpury.fi ja sieltä kohdassa ”Leiri-ilmoittautuminen” löytyy täytettävä lomake, jolla voitte ilmoittautua leireillemme. Ilmoittautuminen avataan 15.2.2021 klo 9:00.

Lisää infoa ja laskun valitsemistanne leireistä saatte toukokuussa sähköpostitse. Huomioittehan, että lasku tulee maksaa ennen leirin alkua.

Lisätiedot ja kysymykset joko soittamalla arkisin klo.12-13/15-16 tai sähköpostilla:

Puh: 045-1108436 (Merja), sähköposti: sporttileirit@huvikumpury.fi

Huomioittehan, että leiri- ilmoittautuminen on sitova. Leiri-ilmoittautumisen voi perua 14vrk ajan sähköpostitse, jos ilmoittautuminen tehdään ennen 30.4.2021. Jos Leirikesän alkuun on ilmoittautumishetkellä alle 5 viikkoa, varaus on heti sitova. Leirin voi perua kuluitta lääkärintodistusta vastaan.

7.-11.6.2021 Suurta Seikkailua

Suurta Seikkailua -leirimme starttaa sporttikesän. Tällä leirillä liikutaan paljon luonnossa, retkeillään ja koetaan yhteisiä elämyksiä. Tällä leiriviikolla sovellamme mm. among us, dodge ball -pelejä, varmasti ikimuistoisia liikuntahetkiä siis luvassa. Leiriviikkomme huipentuu perjantaina järjestettävään perinteiseen Seurasaaren retkeen, jonne kuljemme tilausbussilla. Seurasaaressa Grillaamme, leikimme ja seikkailemme koko päivän ajan. Leiriviikko huipentuu leiridiskoon.

14.-18.6.2021 Sportti Huumaa

Sportti Huumaa -leirimme on täynnä erilaisia pelejä, leikkejä sekä täysin uusia liikuntakokemuksia. Pelaamme erilaisia pallopelejä, jammailemme ja sporttailemme monipuolisesti. Sportti huumaa on siis tarjolla reilusti. Onnistumisen elämyksiä, ikimuistoisia tuuletuksia ja liikunnan iloa: tästä on leirimme tehty. Leiriviikko huipentuu Leppävaaran Seikkailukeskus Huippuun ja minigolfiin sekä laitamme vielä jalalla koreasti diskossa.

21.-24.6.2021 Temppuillen Taituriksi

Temppuillen Taituriksi -leirimme on juhannusviikolla ja kestää näin ollen maanantaista torstaihin. Leirillä temppuillaan, harjoitellaan Parkouria ja opitaan uusia taitoja. Hassutellaan ja nauretaan yhdessä sekä kokeillaan erilaisia taitoja, ilman paineita onnistumisesta. Pääasia on, että kaikilla on hyvä fiilis ja hymy korvissa. Leirin aikana pyöräilemme/skuuttailemme uimaan ja sekä retkeilemme saareen. Huippu viikko siis tiedossa, upeiden retkien kera.