Perheliikkari

Huvikumpu ry:n perheliikkari jatkuvat taas syyskuussa 2023 Vallilan Konepajalla. Perheliikkarissa opimme motorisia perustaitoja monipuolisesti yhdessä liikkuen ja leikkien. Liikkarissa opimme nimeämään mm. eläimiä, kehonosia ja värejä. Ketteryys ja voima lisääntyvät ja opimme hallitsemaan kehoamme kokonaisvaltaisesti. Ryhmässä sosiaaliset taidot kehittyvät ja opimme hallitsemaan tunteita sekä ajattelu ja keskittymiskyky paranee. Liikkarissa opitaan siis paljon muutakin kuin motorisia taitoja. 🙂 Tunneilla korostetaan positiivista tekemisen meininkiä ja kannustetaan kokeilemaan uusia taitoja rohkeasti. Ilo ja hauskuus ovat tärkeä osa onnistunutta lasten liikuntaa, jossa tulee myös hengästyä.

Perheliikkarin syyskausi on yhteensä 12 kertaa, 11.9-27.11.2023 lisäksi yhteinen joulujumppa ulkona (aika ilmoitetaan kauden lopussa). Perheliikkari toimii Päiväkoti Fredriksberg:n liikuntasalissa (Konepajankuja 5, 00510 Helsinki, sisäänkäynti liikuntasaliin tapahtuu Fredriksberg B-C ovesta.). Perheliikkari noudattaa kausiohjelmaa, joka toimitetaan vanhemmille kauden alussa. Perheliikkaria ei ole koulun lomilla.

(ILMOTTAUTUMINEN ALKAA 7.8.2023.)

Maanantaisin klo. 17.15-17.55 noin 1,5-2,5v. lapsi ja aikuinen

Maanantaisin klo. 18.05-18.45 noin 2,5-4v. lapsi ja aikuinen

Huvikummun perheliikkareista vastaa liikunnanohjaaja AMK Merja. Merja on ohjannut lasten liikuntaa useille seuroille, yhdistyksille sekä firmoille 20v. ajan. Merja kouluttaa lasten liikunnan pariin uusia ohjaajia, tuottaa liikuntamateriaalia sekä uusia koulutuksia mm. Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:lle.

Perheliikkari kokoontuu Syyskauden aikana 12 kertaa (11 kertaa salissa ja lisäksi 1 joulujumppa ulkona) . Perheliikkarin kausihinta syyskaudelle on 142e.

Ryhmäkoko perheliikkarissa on 10-13 lasta vanhempineen.

Huvikumpu ry järjestää yhteistyössä Kirppanoiden (https://www.kirppanat.fi/) kanssa myös tiistaisin (Pitskussa) perheliikuntaa.

Muistatathan vakuuttaa lapsesi tapaturmien varalta.

Ilmoittaudu mukaan Huvikummun perheliikkariin! 🙂