Yhdistys

Iltapäiväkerhoyhdistys Huvikumpu ry on perustettu keväällä 2006, Perustajina toimivat Henni Keso (LTO) ja Merja Kaakinen (liikunnanohjaaja AMK) . Yhdistys tarjoaa laadukasta vapaa-ajan toimintaa lapsille sekä lapsiperheille. Lisäksi yhdistys järjestää kokouksia ja koulutuksia.

2006-2022 Huvikumpu ry:n päätoimi oli perusopetukeen iltapäiväkerhotoiminta Espoossa. Keväällä 2022 meillä työskenteli noin 25 hengen tiimi tuottaakseen suunniteltua, laadukasta ja monipuolista iltapäiväkerhotoimintaa lapsille. Iltapäiväkerhoja Huvikumpu ry:llä oli viisi. Espoon kaupunki siirtyi avustuksen varaisesta iltapäivätoiminnasta ns. ostopalveluun ja hinta/laatu suhteeltaan paras voitti kilpailun. Saimme 100% laatupisteet.

Me uskomme edelleen, että lasten laadukkaalle vapaa-ajan toiminnalle on suuri tarve. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on järjestänyt perhetapahtumia, leirejä, tiedotustilaisuuksia sekä kerhotoimintaa. Kerhovalikoimassamme ovat olleet mm. tiedekerho, liikuntakerho, seikkailukerho, näytelmäkerho, musakerho, leivontakerho, Harry Potter-kerho vain muutamia mainitaksemme. Koemmekin olevamme hyvän ja monipuolisen kerhotoiminnan ammattilaisia.

2023 Huvikumpu ry:n toiminnassa puhaltavat uudet tuulet, joten jääthän seurailemaan… 😊

Linkin takaa pääset lukemaan asiakkaidemme kommentteja iltapäiväkerhotoiminnastamme kilpailutuksen päätyttyä. https://www.adressit.com/huvikumpu_jatkamaa_iltapaivatoimintaa_perkkaanpuiston_koululla

Haluatko tukea toimintaamme?

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä jokainen, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Jäsenet hyväksytään hakemusten perusteella yhdistyksen hallituksessa.