HUVIKUMMUN LUOVAT LEIRIT 2022

Miten lapsesi voisi aloittaa paremmin kesäloman kuin luovilla kesäleireillämme? Huvikummun jo perinteisiksi muodostuneet luovat leirit Luovuuden Lumous- ja Kätevästi Käsillä toteutuvat jälleen tänäkin kesänä. Leirit takaavat lapsille monipuolista ja kehittävää toimintaa kädentaitojen ja ilmaisun parissa, vapaata leikkiä ja ulkoilua unohtamatta. Voitte valita yhden tai useamman leirin, lapsenne mieltymykset ja tarpeet huomioon ottaen. Luovan toiminnan lisäksi leireillä on yhteinen retki Sporttileirien kanssa sekä disco, joten kokemus on monipuolinen ja innostava.

Huvikummun luovat leirit ovat tarkoitettu noin 7-12-vuotiaille lapsille. Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikkoja luoville leirille on noin 50 per viikko.

Luovat leirit järjestetään kesäkuun kahden ensimmäisen viikon aikana. Leirit pidetään Perkkaanpuiston koululla, joka on hyvien liikenneyhteyksien ja monipuolisten toimintaympäristöjen keskittymässä.

Leireillämme tarjotaan joka päivä maittava ja lämmin lounas sekä ravitseva välipala.

Leirillä on ammattitaitoiset ohjaajat, joilla on vankka kokemus lapsiryhmien ja luovien toimintojen ohjaamisesta. Ohjaajat pitävät huolen hyvästä meiningistä sekä kannustavat lapsianne kokeilemaan uusia asioita turvallisessa ympäristössä. Huomioittehan, että yksi aikuinen vastaa leireillämme noin 15 lapsesta. Leiriläisen tulee pystyä toimimaan ilman avustajan tukea.

Leirin hinta on 160e/leiri. Maksu sisältää: vakuutukset, lämpimän lounaan, monipuolisen välipalan, toiminnan, retket, tilat ja huippuohjaajat.

Leirin aktiivinen toiminta-aika on klo 9–16, mutta ohjaajat ottavat lapsia vastaan jo klo 8 alkaen ja leikittävät heitä aina klo 17 saakka. Aamut ja iltapäivät toimitaan yhdessä sporttileiriläisten kanssa.

Ilmoittautumiset osoitteessa: www.huvikumpury.fi  löytyy täytettävä lomake, jolla voitte ilmoittautua leireillemme. Ilmoittautuminen avataan 15.2.2021 klo 9:00.

Lisää infoa ja laskun valitsemistanne leireistä saatte toukokuussa sähköpostitse. Huomioittehan, että lasku tulee maksaa ennen leirin alkua.

Lisätiedot ja kysymykset joko soittamalla (klo 11-12) tai sähköpostilla:

Puh: 045-8498932 (Suvi) tai sähköposti: sporttileirit@huvikumpury.fi

Huomioittehan, että leiri- ilmoittautuminen on sitova. Leiri-ilmoittautumisen voi perua 14vrk ajan sähköpostitse, jos ilmoittautuminen tehdään ennen 30.4.2021. Jos Leirikesän alkuun on ilmoittautumishetkellä alle 5 viikkoa, varaus on heti sitova. Leirin voi perua kuluitta lääkärintodistusta vastaan.

6.-10.6.2022 Luovuuden Lumous

Luovuuden Lumous on ensimmäinen luovista leireistämme. Leirin aikana heittäydymme luovuuden lumoukseen ja haastamme itsemme improvisoinnin ja ilmaisutaidon keinoin. Opimme luottamaan omiin kykyihimme esiintyä ja nauraa yhdessä sekä ruokimme luovuutta eri tavoin. Leiriviikon aikana leivomme myös yhdessä. Leiriviikkomme huipentuu perjantaina retkeen, kuljemme tilausbusseilla. Retken jälkeen pääsemme vielä nauttimaan leiridiskon tunnelmasta.

13.-17.6.2022 Kätevästi Käsillä

Tänä vuonna Kätevästi Käsillä-leirillä haastamme itsemme oppimaan monia erilaisia kädentaitojen tekniikoita ja toteutamme omia ideoita yhdessä leirikavereiden ja ohjaajan kanssa. Kankaanvärjäys ja -kuviointi on perinteisesti mukana ohjelmassa. Leirillä leivomme makeita herkkuja yhdessä nautittaviksi. Leiri huipentuu yhteiseen retkeen sekä leiridiskoon.