HUVIKUMMUN LUOVAT LEIRIT

Miten lapsesi voisi aloittaa paremmin kesäloman kuin luovilla kesäleireillämme? Huvikummun jo perinteisiksi muodostuneet luovat leirit Luovuuden Lumous- ja Kätevästi Käsillä toteutuvat jälleen tänäkin kesänä. Leirit takaavat lapsille monipuolista ja kehittävää toimintaa kädentaitojen ja ilmaisun parissa, vapaata leikkiä ja ulkoilua unohtamatta. Voitte valita yhden tai useamman leirin, lapsenne mieltymykset ja tarpeet huomioon ottaen. Luovan toiminnan lisäksi leireillä on yhteinen retki Sporttileirien kanssa sekä disco, joten kokemus on monipuolinen ja innostava.

Huvikummun luovat leirit ovat tarkoitettu noin 7-12-vuotiaille lapsille. Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikkoja luoville leirille on noin 50 per viikko.

Luovat leirit järjestetään kesäkuun kahden ensimmäisen viikon aikana. Leirit pidetään Perkkaan koululla, joka on hyvien liikenneyhteyksien ja monipuolisten toimintaympäristöjen keskittymässä.

Leireillämme tarjotaan joka päivä maittava ja lämmin lounas sekä ravitseva välipala.

Leirillä on ammattitaitoiset ohjaajat, joilla on vankka kokemus lapsiryhmien ja luovien toimintojen ohjaamisesta. Ohjaajat pitävät huolen hyvästä meiningistä sekä kannustavat lapsianne kokeilemaan uusia asioita turvallisessa ympäristössä. Huomioittehan, että yksi aikuinen vastaa leireillämme noin 15 lapsesta. Leiriläisen tulee pystyä toimimaan ilman avustajan tukea.

Leirin hinta on 164e/leiri. Maksu sisältää: vakuutukset, lämpimän lounaan, monipuolisen välipalan, toiminnan, retket, tilat ja huippuohjaajat.

Leirin aktiivinen toiminta-aika on klo 9–16, mutta ohjaajat ottavat lapsia vastaan jo klo 8 alkaen ja leikittävät heitä aina klo 17 saakka. Aamut ja iltapäivät toimitaan yhdessä sporttileiriläisten kanssa.

Ilmoittautumiset osoitteessa: www.huvikumpury.fi  löytyy täytettävä lomake, jolla voitte ilmoittautua leireillemme. Ilmoittautuminen avataan 19.3.2023 klo 12:00. (LOMAKE AVAUTUU NÄKYVILLE, KELLO 12.00.) Luovien leirien lukujärjestys on nähtävillä viimeistään 15.3.2023.

Lisää infoa ja laskun valitsemistanne leireistä saatte toukokuussa sähköpostitse. Huomioittehan, että lasku tulee maksaa ennen leirin alkua.

Lisätiedot ja kysymykset joko soittamalla arkisin klo 15-16 (Merja) tai sähköpostilla. Puh: 045-1108436 tai sähköposti: sporttileirit@huvikumpury.fi

Huomioittehan, että leiri- ilmoittautuminen on sitova. Leiri-ilmoittautumisen voi perua 14vrk ajan sähköpostitse, jos ilmoittautuminen tehdään ennen 1.5.2023. Jos ilmoittautumien tehdään 2.5.2023 jälkeen, varaus on heti sitova. Leirin voi perua kuluitta lääkärintodistusta vastaan.

5.-9.6.2023 Luovuuden Lumous

Luovuuden Lumous on ensimmäinen luovista leireistämme. Leirin aikana heittäydymme luovuuden lumoukseen ja haastamme itsemme improvisoinnin ja ilmaisutaidon keinoin. Opimme luottamaan omiin kykyihimme esiintyä ja nauraa yhdessä sekä ruokimme luovuutta eri tavoin. Leiriviikon aikana leivomme myös yhdessä. Leiriviikkomme huipentuu perjantaina retkeen. Retken jälkeen pääsemme vielä nauttimaan leiridiskon tunnelmasta.

12.-16.6.2023 Kätevästi Käsillä

Tänä vuonna Kätevästi Käsillä-leirillä haastamme itsemme oppimaan monia erilaisia kädentaitojen tekniikoita ja toteutamme omia ideoita yhdessä leirikavereiden ja ohjaajan kanssa. Kankaanvärjäys ja -kuviointi on perinteisesti mukana ohjelmassa. Leirillä leivomme makeita herkkuja yhdessä nautittaviksi. Leiri huipentuu yhteiseen retkeen sekä leiridiskoon.